Urheilun katsominen live-streameista

Videoiden striimaaminen eli suorana esittäminen on nykyään suositumpaa kuin koskaan. Tämä pätee myös urheiluotteluiden esittämiseen livenä. Livenä voi katsoa niin junnuliigaa kuin ammattipelejäkin, ja tämä antaa mahdollisuuden tuntea pelin huuman kotoa käsin. Live streamia voi usein esittää kuka tahansa, aina junnujen vanhemmista suuriin televisioyhtiöihin sekä Unibet Live saakka. Tässä artikkelissa on kuusi syytä, miksi live stream on erittäin hyvä asia urheilufanien kannalta ja miksi se helpottaa monen urheiluhullun elämää.

1

Mikään ei voita oman kodin rauhaa ja pehmoista kotisohvaa! Ota siis mukava asento ja nauti olostasi täysillä vanhoissa verkkareissa ja pizzan sekä virkistävän juoman kera. Tai pidä vaikkapa yhteinen ilta kavereiden tai perheen kera, jossa kaikki saavat nauttia pelistä. Ei ole väliä, montako teitä tulee, live streamiin ei tarvitse ostaa jokaiselle omaa lippua!

2

Aikaa on meillä jokaisella vain rajatusti, joten miksi tuhlata sitä turhaan? Sen sijaan että käyttäisit aikaasi pitkään valmistautumiseen ja matkaamiseen pelipaikalle, live streamin avulla säästät runsaasti arvokasta aikaasi. Ja mikä parasta, voit samalla peliä katsellessa tehdä myös jotakin hyödyllistä, olethan sinä edelleen kotona!

3

Raha on asia, jota säästämme mielellämme. Eikö olekin hienoa, että enää ei tarvitse käyttää rahaa matkustamiseen ja pelin pääsylippuihin ottelua seuratakseen, vaan nykyään voi myös katsoa peliä livenä, mikä ei usein maksa sinulle ainutta penniäkään? Kotona saat myös ruokaa ja juomaa varsin paljon kohtuullisempaan hintaan kuin areenoilta.

4

Vaikka et olisi pelissä paikan päällä, välittyy live streamin välityksellä sinulle aidon pelin tunnelma. Saat nauttia pelistä joukkueen matkassa ja tuhansien fanien mukana – omalta kotisohvaltasi. Mikään ei estä sinua tekemästä kunnon sotamaalausta, pukemasta joukkueesi paitaa päälle ja huutamaan keuhkojasi kipeäksi, vaikkei kukaan sinua kuulekaan. Tunnelma on tärkein!

5

Saat nauttia oikean pelin tunnelmasta – mutta säästyt sen aiheuttamilta haitoilta. Et joudu ostamaan ylihinnoiteltuja juomia etkä ruokia, etkä tungeksimaan väkijoukossa. Mikäs voisikaan olla sen hienompaa!